Exlibris W. D. Perkin / H. Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1963)
Dwa krasnoludy, jeden trzyma w ręku książkę, drugi kilof i latarnię, u dołu napis: Exlibris W. D. Perkin. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.