Exlibris W. D. Perkin - Ott, Herbert (1915-1987).; Perkin, Vladimir Dmitrievič (1923-2011). (1963)
Dwa krasnoludy, jeden trzyma w ręku książkę, drugi kilof i latarnię, u dołu napis: Exlibris W. D. Perkin. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w