M. Iohannes Fidalke Pastor ad Aedam D. Bartolomaei / Bernigeroth. - Bernigeroth, Johann Martin (1713-1767) (1764)
Przedstawia portret w półpostaci na tle biblioteki gdańskiego pastora kościoła św. Mikołaja Johannesa Fidalkego (1703-1763).