Komorapróżniowa do sprawdzania pracy wirników turbinowych w elbląskim Zamechu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia komórę próżniową do sprawdzania wirników turbinowych w elbląskim ZAMECHu, 1979 rok.