[Afisz. Incipit] Recital Fortepianowy wykonawca Regina Smendzianka ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 09.02.1955 r. w sopockim Grand Hotelu.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.