Potencjał wykorzystania ubocznych produktów spalania słomy na cele rolniczo-gospodarcze = The potential of use of straw combustion by-products in commercial and agricultural purposes / Marta Wójcik, Adam Masłoń. - Wójcik, Marta (technologia żywności)
Zakres i treść: słoma, popiół ze słomy, popioły z biomasy, biomasa, rolnictwo, gospodarka osadowa, osady ściekowe.