Książka o artystach polskich w Rosji - Orłowski, Jan (1932-2024).; Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego ([Warszawa] : [Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego], 1995)
Recenzja książki: Artyści polscy w nowożytnej Rosji / B. Mucha. - Łódź, 1994.
Nadbitka: Przegląd Humanistyczny, Nr 1, 1995.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1970-2000.; Artyści polscy -- Rosja -- historia