Carl G. Kryspin Wahr' Dein' Ehr'! / E. Krahl. - Krahl, Ernst August (1858-1926) (1894)
W obramowaniu z trofeami myśliwskimi w prostokątnej ramce tarcza herbowa. W lewym górnym rogu szarfa z napisem: Wahr' Dein' Ehr'! U dołu w ozdobnym kartuszu napis: Carl G. Kryspin. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.