Ex Libris Ing. Dott. Gianni Mantero E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1962)
Przedstawia mężczyznę stojącego koło domu, obok świecącej latarni. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ing. Dott. Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.