[Afisz. Incipit] Sopot, ul. Chopina 16, piątek 25 października br. - godz. 19 IV. Koncert Symfoniczny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie 25.10.1946 r. Wykonawcy: Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej, dyrekcja Bohdan Wodiczko, fortepian Olga Iliwicka.