Zarządzenie Prezydenta Miasta Elbląga w sprawie "Akcji czystości" / Edward Imbierowicz. - Imbierowicz, Edward (Prezydent Miasta Elbląga, 1950)
Afisz informujący o akcji sprzątania na terenie miasta w terminie 15-25 kwietnia 1950 r.