Opracowanie wydawnictw zwartych na etapie gromadzenia zbiorów : wczoraj i dziś / Alicja Potocka, Agnieszka Kowalczyk. - Potocka, Alicja
Słowa kluczowe: gromadzenie zbiorów bibliotecznych, opracowanie zbiorów bibliotecznych, organizacja pracy w bibliotece.