Medal. Bolesław IV Kędzierzawy 1146-1173. (Mennica Państwowa, 1989)
Medal. Awers: Półpostać męska w jednej ręce trzymająca miecz, drugą opierająca na makiecie kościoła, wokoło napis: 1146-1173 Bolesław IV Kędzierzawy. U dołu przy krawędzi napis: PTAiN Koszalin. Rewers: Widok kościoła, u góry półkolisty napis: Tum Pod Łęczycą.