Medal. 200 Lat Konstytucji 3 Maja. Stanisław Małachowski Marszałek Sejmu Wielkiego. - Gorol, Edward (1930-2003) (Mennica Państwowa, 1991)
Medal. Awers: Popiersie na wprost, w otoku napis: 200 Lat Konstytucji 3 Maja. Stanisław Małachowski Marszałek Sejmu Wielkiego. Przy krawędzi sygnatura autorska E.G. Rewers: Po środku Orzeł w koronie, po obu stronach daty: 1791 - 1991, poniżej napis: XI. / Siła Zbroyna Narodowa. W otoku: Naród Winien Iest Sobie Samemu Obronę Od Napaści, Y Dla Przestrzegania Całości Swoiey.