Ex Libris Wojciecha Kiedrowskiego R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1971)
Przedstawia gryfa w koronie. U góry w owalu napis: Ex Libris Wojciecha Kiedrowskiego. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.