Die Kirche zu St. Peter und Paul Jul. Greth. - Greth, Julius Gotthard Beniamin (1824-1903) (Verlag von Theodor Bertling in Danzig ; Druck v. Gebr. Delius in Berlin, 1858)
Przedstawia ujęcie kościoła św. św. Piotra i Pawła w Gdańsku od południowego zachodu.