Ex Libris Franz Buchholz G. Broel. - Broel, Georg (1884-1940) (1912)
Przedstawia w perełkowej ramce u góry zwieńczonej girlandą z owoców, jeziorko w lesie. Napis u góry Ex Libris, u dołu Franz Buchholz. Nazwisko aut. data i No. 31 ryte pod wyobrażeniem.