V. Kammermusikabend : (Im Abonnement) Böhmisches Streich-Quartett. (Danzig : [s.n.], 1912)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 19 stycznia 1912 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła