Ex Libris V. Fleissig - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Fleissig, Vitězlav (1893-1956). ([S.l.], 1935)
Przedstawia drzewa i zarośla nad wodą, u dołu napis: Ex Libris V. Fleissig. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 1900-1945.