[Centrala elektroniczna w Gdańsku ] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia na dwóch zdjęciach pracownika centrali elektronicznej przy pracy, ok. 1979 r.