Budowa placu składowego na rudę przy aleji Sucharskiego w Wisłoujściu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia spychacze na placu budowy w Wisłoujściu w Gdańsku, 19. 02. 1977 r.