[Afisz. Incipit] Związek Literatów Polskich-Odział Gdański, Bractwo Literackie w Gdańsku ... w ramach wtorkowych wieczorów literackich wygłoszony zostanie odczyt p.t. Polska proza międzywojenna mówi Eugenja Kochanowska. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o odczycie.