Hańba domowa ([S.l. : s.n., 1990)
Plakat reklamujący książkę Trznadla.
Przy górnej krawędzi nazwisko autora książki Jacek Trznadel. Przy dolnej - Nagroda KKN Solidarność już w księgarniach.
Keywords: Książki -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty