[Afisz. Incipit] Na skutek zanieczyszczenia i zaśmiecania miasta ... zarządza się ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 12.11.1946 r. informujący o nakazie sprzątania.
Keywords: Miastko (Polska, województwo pomorskie) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.