[Afisz. Incipit] Do Chłopów Województwa Gdańskiego! Nowe ceny zbóż i żywca zostały przerachowane ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o nowych cenach zbóż i żywca po reformie walutowej w 1950 r.