Jeden drugiego brzemiona noście : III pielgrzymka Jana Pawła II do Ojczyzny : Gdynia - Gdańsk / [red. Andrzej Drzycimski, Grzegorz Fortuna, Zbigniew Bryk ; fot. Arturo Mari et al.]. - Jan Paweł II (papież ; 1920-2005) (Kuria Biskupia Gdańska, 1988)
Przemówienia i homilie Jana Pawła II.