[Ekslibris] S. Barylski / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1958)
Płyta z napisem: Barylski S., obok kwiat róży, dłuto i młotek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.