[Ekslibris] S. Barylski - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Barylski, Stanisław Antoni (1889-1958). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1958)
Płyta z napisem: Barylski S., obok kwiat róży, dłuto i młotek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem napis: In Memoriam Stanisław Barylski 1958.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.