Brüder, zur Freiheit, zur Sonne! (Danzig : [s.n., 1933)
Druk z okresu wyborów z 1933 r. do Volkstagu w WMG nawołujący do głosowania na narodowych sojcalistów.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.