[Afisz teatralny. Incipit:] Grzymały Siedleckiego "Sublokatorka" komedia w 3-ech aktach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu Koła Miłośników Sceny Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej RP Oddział Powiatowy w Malborku. Reżyseria Adam Nowakiewicz.