Na rozwój jednostek Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Gdańsku. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1955)
Cegiełka na rozwój gdańskiego szpitala.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Szpitale -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne