[Afisz. Incipit:] Ogloszenie. Zgodnie z art. 19 ... Zarząd Miejski podaje do publicznej wiadomości uchwałę ... w sprawie ... kontroli najmu lokali ... - Ziemski, Aleksander ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z tekstem uchwały nr 36 dot. kontroli i norm zaludnienia mieszkań na terenie Malborka.