Wielki Koncert Zjednoczonych Kół Śpiewaczych VI-go Pomorskiego Okręgu oraz Polskiego Towarzystwa Muzycznego w Gdańsku. ([s.n.], 1927)
Afisz z programem koncertu, który miał miejsce Stoczni Gdańskiej 1.06.1927 r.