Aus Danzigs Vergangenheit Langgasse u. Rathhaus / Photogr. B. Herfart. - Herfart, Barnhard (Verlag : Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia widok Ratusza Głównego Miasta wykonany przed 1870 r. Prawdopodobnie nie autorstwa Bernharda Herfarta.