[Afisz. Incipit] Czy potrafisz uszyć modną sukienkę? Wojewódzki Zakład Szkolenia w Gdańsku organizuje kursy kroju i szycia ... ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o kursach w Gdyni i Gdańsku.