[Afisz. Incipit] Czy potrafisz uszyć modną sukienkę? Wojewódzki Zakład Szkolenia w Gdańsku organizuje kursy kroju i szycia ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o kursach w Gdyni i Gdańsku.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne