Transformacja wspólnoty wywiadowczej Stanów Zjednoczonych po 11 września 2001 roku / Ewelina Waśko-Owsiejczuk. - Waśko-Owsiejczuk, Ewelina
Wspólnota Wywiadowcza Stanów Zjednoczonych - cele, zadania i struktura; Komisja 9/11 - zarzuty wnioski i rekomendacje; reorganizacja Wspólnoty Wywiadowczej USA po 9/11 - najważniejsze zmiany.