Ex libris Edwina F. Kozłowskiego J. R. - J. R. (1989)
Na pierwszym planie herb Jastrzębiec odm. 3 na tle konarów drzew, w głębi gotyckie sterczyny. Napis pośrodku: ex libris, u dołu Edwina F. Kozłowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.