Gotenhafen Gerichtsgebäude. (Verlag Julius Simonsen, 1939)
Przedstawia modernistyczny budynek w Gdyni wyb. w 1936 r. projektu Zbigniewa Karpińskiego, Tadeusza Sieczkowskiego i Romana Sołtyńskiego, przy pl. Konstytucji, (budynek sądu), ok. 1940 r.