[Afisz. Incipit] Dnia 10-go września 49 r. ... w sali kina "Capitol" odbędzie się wielki koncert dla świata pracy ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie dla świata pracy, 1949 rok.