[Afisz. Incipit:] Państwowa Szkoła Pracy Społecznej w Gdańsku-Wrzeszczu zaprasza na Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie, która odbyła się 7.05.1949 r. w lokalu szkoły przy ul. Libermana (w dawnym "Brystolu").