Ex Libris Tessa De Langhe GM. - Mariman, Guido (1948- ). (1977)
Przedstawia kobietę grającą na harfie, siedzącą na stercie książek. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Tessa De Langhe. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.