Ex Libris Tessa De Langhe - Mariman, Guido (1948- ).; Langhe, Tessa de. ([S. l., 1977)
Przedstawia kobietę grającą na harfie, siedzącą na stercie książek. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Tessa De Langhe. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 03.02.2016
Keywords: Ekslibris holenderski; Ekslibrisy -- Holandia -- 20 w