Sopot - Csorba, Tibor (1906-1985). ([Warszawa], 1947)
Przedstawia łodzie rybackie na plaży w Sopocie.
U dołu kompozycji ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Akwarela -- 20 w; Sopot (Polska) -- w sztuce