"Lepiej jest twórczo tęsknić" : o tomie Niewidzialny zapaśnik Grażyny Zambrzyckiej / Bożena Szałasta-Rogowska. - Szałasta-Rogowska, Bożena
Słowa kluczowe: Niewidzialny zapaśnik, Grażyna Zambrzycka, mitologia, filozofia.