[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Powołując się na zarządzenie Wojewody Gdańskiego ... dotyczy zabezpieczenia urządzeń wodno-kanalizacyjnych ... / Cichocki Bernard. - Cichocki, Bernard ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z tekstem ogłoszenia z dnia 30.07.1947 r.