[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Powołując się na zarządzenie Wojewody Gdańskiego ... dotyczy zabezpieczenia urządzeń wodno-kanalizacyjnych ... - Cichocki, Bernard (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z tekstem ogłoszenia z dnia 30.07.1947 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.