Redde sacrum nobis Wernsdorfi chromate wiittum ... / Boetius. - Boetius, Christian Friedrich (1706-1782) (1729)
Przedstawia portret w półpostaci Gottlieb Wernsdorf (1668-1729), w obramieniu architektonicznym, na tle kolumny i kotary, w towarzystwie putta i z herbem rodowym.