[Afisz. Incipit:] Już otwarte Kąpieliska Związku "Caritas" Diecezji Gdańskiej polecają wanny, natryski pojedyncze i zbiorowe, łaźnię parową. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz reklamujący łaźnie w Gdańsku Jaskółcza 1 i Siedlce Malczewskiego 51a.