Na ul. Długiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia Manea Mănescu, Piotra Jaroszewicza i Tadeusza Fiszbacha na ulicy Długiej w Gdańsku, 15 maja 1977 r.